aktuellt
senaste nytt från oss
Här hittar du senaste nytt från oss på Arrow Consulting.
Glöm inte att följa oss på LinkedIn för ännu mer information om vad som är på gång hos oss.
2023
April (2023)

Den här månaden vill vi passa på att välkomna lite nya stjärnor! 

Först ut så har vi Karolina som sedan den 3 april är på uppdrag hos Northvolt som dokumentkontrollant. 

Karolina är i grunden utbildad Sports Manager, vilket hon även har arbetslivserfarenhet som - de senaste fyra åren har hon dock arbetat i olika roller hos ABB - Välkommen Karolina! 

Vi vill även välkomna våra tre nya extraarbetande studenter - Varmt välkomna till teamet Erik, Hugo & Rashid!Mars (2023)

Fredagen den 31/3 gick vår Q1 aktivitet av stapeln, i år spenderades den med en helkväll på EAT Matstudio i Västerås där vi lagade en 4-rätters middag.

Rekommenderas varmt för den som vill ha en fantastiskt trevlig kväll med vänner &-/eller kollegor! 


Februari (2023)

Sportlov, Sportlov, Sportlov.

Vi på Arrow rekommenderar starkt att man spenderar sportlovet i fjällen och njuter av vår fantastiska natur, finns nog inget som slår det vid denna tiden på året.

Oavsett vad så hoppas vi att alla har fått åtminstone lite ledighet från både skola och jobb,  det behöver man för att ladda upp batterierna inför vad som komma skall... 

 


Januari (2023)

Nytt år, nya möjligheter. Vi börjar året starkt med att presentera vår nya konsultchef Emma Björkryd som började hos oss den 16/1.

Emma har en blandad bakgrund där hon har jobbat i ett antal olika branscher. Det som hon är riktigt vass på är kontakten med andra människor. Emma brinner för att hjälpa andra att nå sina mål, vilket stämmer väl överens med vår bild av hur en konsultchef skall vara.

Emma är en frisk fläkt på kontoret som bidrar med mycket energi och tips på jazzmusik.

Arrow Consulting AB hälsar Emma varmt välkommen!


2022
December (2022)

Vi på Arrow Consulting vill tacka våra kunder och samarbetspartners för ett bra samarbete under 2022 – vi ser fram emot fortsatt gott samarbete under kommande år och då med en ny företagsledning!

Från och med den 1:a januari 2023 så kommer vi att ha en ny VD, Anton Danielsson.

Vi har också anställt en ny konsultchef, Emma Björkryd, som börjar hos oss den 16:e januari 2023.

Vi vill med detta också passa på att önska dig en God Jul och ett Gott Nytt År☃️

November (2022)

Nu har vi på Arrow haft vår julfest! Vi träffades på vårt mysiga kontor - supertrevligt! Vi njöt av glögg, pepparkakor, skumtomtar och annat gott som hör julen till. Vi hoppade dock över julmaten och gick på hamburgare istället, vilket var både väldigt gott och uppskattat. Efter maten så dök även VD-tomten upp och delade ut julklappar till alla våra duktiga konsulter!

Tack till er som var med och bidrog till den härliga stämningen🤩

Oktober (2022)

Nu är hösten äntligen här och då passar vi på att med jämna mellanrum bjuda in alla våra härliga konsulter till kontoret för en bra start på dagen med en god och hälsosam frukost tillsammans med kollegorna.

Vi är i full gång med att rekrytera en ny konsultchef, du kan läsa mer om tjänsten på LinkedIn.

september (2022)

Vi har välkomnat två nya konsulter till vårt härliga team, Felicia och Tim. Kolla gärna in konsultpresentationerna på LinkedIn för att lära känna dem bättre.

Vi har även haft vår kvartalsaktivitet (Q3) då vi började med att träffas på kontoret för ett kort möte och quiz för att sedan gå vidare för bowling och middag. Vi fick en mycket trevlig eftermiddag/kväll tillsammans.

augusti (2022)

Vi är nu "back on track" efter en härlig sommar och semesterledighet. Vi hoppas att ni alla har haft en fin sommar och semester så ni nu känner er utvilade och redo för hösten. Även fast vi önskar att sommaren varade ett par månader till så kan vi inte säga annat än att vi tycker det är roligt att vara igång igen och att det ska bli lite mysigt med höst då man kan slänga på sig en kofta och tända ljus när man kommer hem från jobbet. Vad tycker du?

Den 25:e augusti deltog vi på Blodomloppet i strålande sol med picknick och härlig stämning. Tack till er som deltog!

juli (2022)

Nu tar vi på Arrow lite välförtjänt semester för att återkomma med ny energi till hösten. Vi kommer att vara tillbaka igen med våra inlägg på LinkedIn vecka 32 och tills dess önskar vi dig som snart tar på dig badtofflorna och loggar ut en underbar sommar!

Vi vill passa på att tacka alla våra konsulter, kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt första halvår. Vilket engagemang och bra jobb vi gör tillsammans! Vi kommer att "kick-starta" hösten med två nya stjärnor i teamet.

Glad sommar från oss på Arrow!

juni (2022)

Igår hade vi en del av våra konsulter på besök här på kontoret i Västerås. Vi dukade fram frukost och hade en trevlig morgon tillsammans. På eftermiddagen/kvällen så deltog vi i Vårruset nere vid Lögarängen, jag tror att vi alla kan hålla med om att det var riktigt roligt. Trots regn och rusk så tog vi oss igenom 5 km löpning tillsammans. Grymt jobbat till alla er som deltog!

maj (2022)

I fredags hade vi After Work på vårt kontor i Västerås med både våra konsulter och våra kandidater vilket var väldigt trevligt.

Vi vill skicka ett stort tack till er som kikade förbi och minglade med oss under kvällen. Så kul att träffas igen!

april (2022)

Vilken härlig eftermiddag/kväll Steam Hotel bjöd oss på igår!

Företagsmöte, fika, shuffle board, mingel och middag - så trevligt. Vi vill tacka alla PiLare som var var med och bidrog till ett givande möte med en massa kunskap, öppenhet och glädje. Det var en väldigt trevlig eftermiddag och kväll som vi hade tillsammans. Vilka var det egentligen som vann på shuffle board?

Mars (2022)

Idag firar vi den internationella kvinnodagen som har firats sedan många år tillbaka. Kvinnodagen är ett tillfälle att reflektera över de framsteg som uppnåtts och fira de kvinnor som har bidragit till dessa framsteg. Det är också en dag för att protestera mot orättvisor och kräva förändringar.

Vi vill rikta ett stort tack till alla kvinnor på Arrow Consulting för att ni vill vara med och bidra till en mer jämställd bransch.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

februari (2022)

Nu är vår konsultchef Emelie på plats sedan ett par veckor tillbaka. Hon har i grunden en utbildning inom beteendevetenskap vid sidan om flera års erfarenhet inom restaurangbranschen. Hon kommer senast från en roll som restaurangchef på Kajplats 9 i Västerås. I rollen som restaurangchef har hon byggt upp relationer med både kunder och personal samt varit restaurangens ansikte utåt vilket passar henne perfekt då hon är social, positiv, glad och en riktig lagspelare.

Vi är så tacksamma och glada att Emelie valt att följa med på den spännande resa som vi nu har framför oss!

Emelie kunna bidra med sina kunskaper och tidigare erfarenheter i sin roll som konsultchef där hon nu kommer att skapa fler relationer med nya kunder och konsulter.

januari (2022)

Vi rivstartar det nya året med tre nya konsulter, fyra nya uppdrag, en ny kund och sist men inte minst så har vi äntligen vår nya konsultchef Emelie Spate på plats!

Emelie jobbar nu för fullt med att komma in i rollen och med att hitta fler duktiga konsulter till vårt team för uppdrag hos våra kunder.

Tveka inte att höra av dig till Emelie om du är redo för nya utmaningar och vill bli en del av vårt team eller om ditt företag är i behov av att anlita duktiga konsulter inom våra kompetensområden.

2021
december (2021)

Vi på Arrow Consulting vill önska er alla en god jul och ett gott nytt år samt tacka alla som vi har fått chansen att jobba tillsammans med under året 2021 för ett gott samarbete.

Efter ledigheterna är vi laddade för att starta upp det nya året med fortsatt bra samarbeten, flera nya konsulter hos nya kunder och vår nya konsultchef på plats.

november (2021)

Första advent knackar på dörren och vi går snart in i december. Påminner om att ta inte glömma bort att pausa en stund i alla måsten.

Vi på Arrow Consulting önskar er alla en trevlig helg!

oktober (2021)

Just nu har vi duktiga konsulter med kompetens och erfarenhet inom inköp, planering och administration tillgängliga för uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till oss om det låter intressant!