Document controller SÖKES

Är du en dedikerad och tekniskt kunnig person som vill arbeta som Document Controller och hantera olika dokumentationsutmaningar i projekt för våra kunder?

På Arrow Consulting får vi löpande in spännande uppdrag och söker nu en kompetent Document Controller med erfarenhet av dokumenthantering i projekt inom sektorerna Industri, Energi och/eller Infrastruktur.

Våra kunder är medelstora till stora företag som främst finns i Mälardalsregionen.

Kvalifikationer

– Universitets- eller högskoleexamen inom teknik eller motsvarande erfarenhet.

– Minst 2 års erfarenhet av teknisk dokumentation.

– Erfarenhet av Sharepoint och olika dokumenthanteringssystem.

– Tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Här är några grundläggande kunskaper och färdigheter som vi ser kan vara värdefulla i rollen som Document Controller i uppdrag hos våra kunder:

Dokumenthantering: Ha förmågan att agera som den centrala kontaktpunkten för hantering av teknisk dokumentation, inklusive distribution och versionskontroll i enlighet med företagets och projektets riktlinjer.

Projektstöd: Förståelse för att stödja interna projektteam och samarbeta med kunder samt underleverantörer för att säkerställa att kontraktskrav gällande dokumentation uppfylls och kommuniceras effektivt.

Planering och Tidsstyrning: Kunna skapa och uppdatera Dokumentationsplanen och Document Delivery Plan för att tydligt beskriva och upprätthålla projektets dokumentkontrollprocess och leveransdatum.

Verktyg och programvara: Grundläggande kunskaper i Microsoft Office-paketet, särskilt Excel, samt kunskap i dokumenthanteringsverktyg. (sharepoint)

Kommunikation: Stark kommunikationsfärdighet, både skriftligt och muntligt, för att effektivt granska, uppdatera och kommunicera framsteg i projektrelaterade dokumentationsaktiviteter till projektteamet och relevanta parter.

Master Document List (MDL): Ta på dig ansvaret för att hantera och säkerställa att alla projektets parter är medvetna om och har tillgång till den dedikerade dokumentationen genom MDL.

Teknisk Kunskap: Ha en grundläggande förståelse för tekniska system och processer relaterade till dokumentation inom projekt.

Om du är redo att möta dokumentationsutmaningarna i våra kunders projekt, ser vi fram emot din ansökan. (fyll i formuläret längre ner på sidan)

Vad gör oss unika och varför ska du bli en del av oss?

Vi är ett litet företag där varje individ har en avgörande roll i vår framgång. Hos oss är alla våra konsulter viktiga, och vi värdesätter den unika kompetens och erfarenhet som varje medarbetare bidrar med. Som konsult hos oss blir du en del av vårt team, och vi är dedikerade till att skapa en givande och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Vi på Arrow Consulting fokuserar på konsulter med minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet för att agera som en “plantskola” till vårt systerbolag Reqiro. Reqiro fokuserar i sin tur på konsulter med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Genom vårt nära samarbete med Reqiro har vi inom organisationen möjligheten att vara med och bidra till varje konsults kompetensutveckling för att på sikt kunna erbjuda konsulten mer avancerade uppdrag.

Alla våra konsulter är anställda hos oss, men jobbar ute hos våra kunder som finns främst i Mälardalsregionen. Detta innebär att du får möjligheten att tillämpa din kompetens och erfarenhet i olika branscher och utmaningar.

Vår anställningsprocess inleds med att du svarar på några enkla frågor och skickar in din ansökan via vårt formulär. Vi går igenom ansökningarna löpande och utvärderar vilka kandidater som är bäst lämpade både för att bli en del av vårt team samt för uppdrag ute hos våra kunder.

De som går vidare i det första steget kallas in för en intervju, och därefter genomförs en referenstagning. Ibland krävs en ekonomisk och juridisk bakgrundskontroll, beroende på kundens krav. Vi informerar alltid kandidaten i förväg om detta då det krävs ett godkännande från kandidaten innan någon sådan kontroll genomförs.

Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer och skapa en win-win-situation för både dig och för våra kunder, där din kompetens kommer till sin fulla rätt. Välkommen att bli en del av vårt team!

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Ansök Här!

Har du körkort?

Har du arbetat med något av följande tekniska system eller program? Vänligen kryssa i de alternativ som gäller för dig:

Tidigare relevant arbetslivserfarenhet (antal år)

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult?

Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy och att Arrow Consulting AB får lagra dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan.