Materialplanerare SÖKES

Materialplanerare för varierande uppdrag hos våra kunder

Vi på Arrow Consulting söker en engagerad och kunnig materialplanerare som är redo att ta sig an spännande uppdrag inom materialförsörjning och planering.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med olika uppdrag hos våra kunder för användning av dina färdigheter för att optimera materialflödet och säkerställa att rätt material är tillgängligt vid rätt tidpunkt.

Våra kunder är medelstora till stora företag som främst finns i Mälardalsregionen.

Kvalifikationer

– Eftergymnasial utbildning, exempelvis inom logistik, inköp eller planering.

– Minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande roll.

– Tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Här är några grundläggande kunskaper och färdigheter som vi ser kan vara värdefulla i rollen som Materialplanerare i uppdrag hos våra kunder:

Materialflöde: Förståelse för hur material rör sig genom företagets försörjningskedja och produktionsprocess.

Försörjningskedjestyrning: Kunskap om försörjningskedjestyrningsprinciper och förmåga att optimera flödet av material från leverantörer till produktion och distribution.

Lagerhantering: Hantera lagerbestånd och se till att det finns tillräckligt med material tillgängligt när det behövs.

Materialbehovsanalys: Användning av efterfrågan och prognoser för att planera materialbehoven och undvika bristvaror eller överlager.

Leverantörsrelationer: Hantering av relationer med leverantörer och säkerställa att råvaror och material levereras i tid och i enlighet med specifikationer.

Datamonitorering: Följa upp och analysera materialflödesdata för att identifiera trender och möjliga förbättringsområden.

Materialplaneringsverktyg: Användning av materialplaneringsprogramvara för att optimera planeringen och flödet av material. (exempelvis M3 Movex och APP)

Budget och kostnadskontroll: Hantera materialkostnader och följa upp kostnader inom materialplaneringsområdet.

Kommunikation: Effektiv kommunikation med produktionsavdelningar och leverantörer gällande materialbehov och leveransplaner.

Etik och professionalism: Följa etiska riktlinjer och upprätthålla en professionell attityd i din yrkesroll.

Entusiasm och inlärningsförmåga: Visa engagemang för att stödja företagets materialplaneringsmål och vara beredd att lära dig nya materialplaneringsfärdigheter och processer vid behov.

Om du är redo att ta dig an utmanande uppdrag och använda din kompetens som materialplanerare, ser vi fram emot din ansökan.
(fyll i formuläret längre ner på sidan)

Vad gör oss unika och varför ska du bli en del av oss?

Vi är ett litet företag där varje individ har en avgörande roll i vår framgång. Hos oss är alla våra konsulter viktiga, och vi värdesätter den unika kompetens och erfarenhet som varje medarbetare bidrar med. Som konsult hos oss blir du en del av vårt team, och vi är dedikerade till att skapa en givande och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Vi på Arrow Consulting fokuserar på konsulter med minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet för att agera som en “plantskola” till vårt systerbolag Reqiro. Reqiro fokuserar i sin tur på konsulter med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Genom vårt nära samarbete med Reqiro har vi inom organisationen möjligheten att vara med och bidra till varje konsults kompetensutveckling för att på sikt kunna erbjuda konsulten mer avancerade uppdrag.

Alla våra konsulter är anställda hos oss, men jobbar ute hos våra kunder som finns främst i Mälardalsregionen. Detta innebär att du får möjligheten att tillämpa din kompetens och erfarenhet i olika branscher och utmaningar.

Vår anställningsprocess inleds med att du svarar på några enkla frågor och skickar in din ansökan via vårt formulär. Vi går igenom ansökningarna löpande och utvärderar vilka kandidater som är bäst lämpade både för att bli en del av vårt team samt för uppdrag ute hos våra kunder.

De som går vidare i det första steget kallas in för en intervju, och därefter genomförs en referenstagning. Ibland krävs en ekonomisk och juridisk bakgrundskontroll, beroende på kundens krav. Vi informerar alltid kandidaten i förväg om detta då det krävs ett godkännande från kandidaten innan någon sådan kontroll genomförs.

Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer och skapa en win-win-situation för både dig och för våra kunder, där din kompetens kommer till sin fulla rätt. Välkommen att bli en del av vårt team!

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Ansök Här!

Har du körkort?

Har du arbetat med något av följande tekniska system eller program? Vänligen kryssa i de alternativ som gäller för dig:

Tidigare relevant arbetslivserfarenhet (antal år)

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult?

Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy och att Arrow Consulting AB får lagra dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan.