Logistik/Orderkoordinator SÖKES

Logistik/Orderkoordinator för varierande uppdrag hos våra kunder

Söker du en spännande möjlighet att använda dina logistik- och orderhanteringskunskaper i olika utmanande uppdrag?

Hos Arrow Consulting får vi löpande in varierande uppdrag från våra kunder och vi söker nu en erfaren logistik- och orderkoordinator som kan vara med och bidra hos våra kunder.

Våra kunder är medelstora till stora företag som främst finns i Mälardalsregionen.

Kvalifikationer

– Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom lager/logistik/orderhantering.

– Tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Här är några grundläggande kunskaper och färdigheter som vi ser kan vara värdefulla i rollen som Logistik/Orderkoordinator i uppdrag hos våra kunder:

Orderhantering: Förståelse för hela orderhanteringsprocessen, från mottagande av order till leverans till kunden.

Lagerhantering: Kunskap om lagerhanteringsprinciper, inklusive hantering av lagerbestånd och försörjningskedjestyrning.

Leverantörsrelationer: Hantering av relationer med leverantörer och transportörer för att säkerställa effektiva leveranser.

Beställningshantering: Skapa och upprätthålla beställningar, övervaka leveranstider och se till att de är i linje med kundens krav.

Leveranshantering: Följa upp leveranser för att säkerställa att de är i tid och i enlighet med avtalet.

Kommunikation: Effektiv kommunikation med interna avdelningar och externa leverantörer, samt kunder.

Ekonomi och budget: Grundläggande förståelse för företagets ekonomi och budget samt hur de relaterar till logistik- och orderprocesser.

Logistikprogramvara: Användning av logistik- och orderhanteringssystem för att effektivisera och spåra logistik- och orderprocesser (exempelvis SAP, Navision eller andra ERP-system).

Datamonitorering: Följa upp och analysera data för att identifiera trender och möjliga förbättringsområden inom logistik- och orderhanteringen.

Etik och professionalism: Följa etiska riktlinjer och upprätthålla en professionell attityd i din yrkesroll.

Projektledning: Förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt och prioritera logistik- och orderaktiviteter enligt företagets krav och tidsramar.

Entusiasm och inlärningsförmåga: Visa engagemang för att stödja företagets logistik- och ordermål och vara beredd att lära dig nya färdigheter och processer vid behov.

Om du är redo att ta på dig rollen som logistik- och orderkoordinator, arbeta i olika projekt och bidra till vår och våra kunders framgång, ser vi fram emot din ansökan. (fyll i formuläret längre ner på sidan)

Vad gör oss unika och varför ska du bli en del av oss?

Vi är ett litet företag där varje individ har en avgörande roll i vår framgång. Hos oss är alla våra konsulter viktiga, och vi värdesätter den unika kompetens och erfarenhet som varje medarbetare bidrar med. Som konsult hos oss blir du en del av vårt team, och vi är dedikerade till att skapa en givande och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Vi på Arrow Consulting fokuserar på konsulter med minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet för att agera som en “plantskola” till vårt systerbolag Reqiro. Reqiro fokuserar i sin tur på konsulter med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Genom vårt nära samarbete med Reqiro har vi inom organisationen möjligheten att vara med och bidra till varje konsults kompetensutveckling för att på sikt kunna erbjuda konsulten mer avancerade uppdrag.

Alla våra konsulter är anställda hos oss, men jobbar ute hos våra kunder som finns främst i Mälardalsregionen. Detta innebär att du får möjligheten att tillämpa din kompetens och erfarenhet i olika branscher och utmaningar.

Vår anställningsprocess inleds med att du svarar på några enkla frågor och skickar in din ansökan via vårt formulär. Vi går igenom ansökningarna löpande och utvärderar vilka kandidater som är bäst lämpade både för att bli en del av vårt team samt för uppdrag ute hos våra kunder.

De som går vidare i det första steget kallas in för en intervju, och därefter genomförs en referenstagning. Ibland krävs en ekonomisk och juridisk bakgrundskontroll, beroende på kundens krav. Vi informerar alltid kandidaten i förväg om detta då det krävs ett godkännande från kandidaten innan någon sådan kontroll genomförs.

Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer och skapa en win-win-situation för både dig och för våra kunder, där din kompetens kommer till sin fulla rätt. Välkommen att bli en del av vårt team!

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Ansök Här!

Har du körkort?

Har du arbetat med något av följande tekniska system eller program? Vänligen kryssa i de alternativ som gäller för dig:

Tidigare relevant arbetslivserfarenhet (antal år)

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult?

Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy och att Arrow Consulting AB får lagra dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan.