Projektadministratör SÖKES

Är du redo att ta ditt kunnande som projektadministratör till nästa nivå?

Vi letar efter en engagerad och kompetent projektadministratör som vill vara en del av vårt team på Arrow Consulting för att arbeta ute på olika spännande uppdrag hos våra kunder.

Vi får regelbundet in uppdrag från olika kunder inom branscherna energi, infrastruktur och industri, vilket innebär att du som anställd hos oss kommer att ställas inför olika utmaningar och arbetsmiljöer.

Våra kunder är medelstora till stora företag som främst finns i Mälardalsregionen.

Om du trivs med variation och gillar att ta dig an nya projekt och möta nya team är detta en utmärkt möjlighet för dig.

Kvalifikationer

– Gymnasial examen med relevant inriktning.
– Tidigare arbete som projektadministratör alt. 1 års arbetslivserfarenhet i liknande roll.
– Tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Här är några grundläggande kunskaper och färdigheter som vi ser kan vara värdefulla i rollen som projektadministratör i uppdrag hos våra kunder:

Projekthantering: Förstå de grundläggande principerna för projektledning, inklusive projektets livscykel, faser och viktiga begrepp som mål, omfattning, tidplan, budget och kvalitet.

Dokumenthantering: Kunskap om hur man skapar, organiserar och underhåller projektrelaterade dokument som projektspecifikationer, statusrapporter och mötesanteckningar.

Teamarbete och kommunikation: Förmåga att kommunicera och interagera effektivt med projektmedlemmar, intressenter och andra intresserade parter, både muntligt och skriftligt.

Verktyg och programvara: Grundläggande kunskaper i Microsoft Office-paketet, särskilt Excel, Word, Power Point samt kunskap i dokumenthanteringsverktyg.

Organisation och noggrannhet: Noggrannhet och god organisatorisk förmåga är avgörande för att hålla ordning på projektinformation och dokument.

Problemlösning: Identifiera enkla problem och hjälpa till med att hitta lösningar, eller vid behov, rapportera problem till projektledaren.

Rapportering: Kunskap om hur man sammanställer projektstatusrapporter och andra relevanta dokument till projektledaren.

Etik och professionalism: Följa etiska riktlinjer och upprätthålla en professionell attityd gentemot teammedlemmar och intressenter.

Administrativa färdigheter: Hantering av administrativa uppgifter, inklusive kalenderhantering, schemaläggning av möten, epostkommunikation och filhantering.

Flexibilitet: Förmåga att anpassa sig till förändringar och vara redo att hantera olika uppgifter inom projektet.

Entusiasm och inlärningsförmåga: Visa engagemang för att stödja projektets framgång och vara beredd att lära dig nya färdigheter och uppgifter efter behov.

 

Om du är redo att möta variation, utmaningar och tror att du har rätt kompetens och erfarenhet för att bli en värdefull medlem av vårt team, ser vi fram emot din ansökan. (fyll i formuläret längre ner på sidan)

Vad gör oss unika och varför ska du bli en del av oss?

Vi är ett litet företag där varje individ har en avgörande roll i vår framgång. Hos oss är alla våra konsulter viktiga, och vi värdesätter den unika kompetens och erfarenhet som varje medarbetare bidrar med. Som konsult hos oss blir du en del av vårt team, och vi är dedikerade till att skapa en givande och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Vi på Arrow Consulting fokuserar på konsulter med minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet för att agera som en “plantskola” till vårt systerbolag Reqiro. Reqiro fokuserar i sin tur på konsulter med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Genom vårt nära samarbete med Reqiro har vi inom organisationen möjligheten att vara med och bidra till varje konsults kompetensutveckling för att på sikt kunna erbjuda konsulten mer avancerade uppdrag.

Alla våra konsulter är anställda hos oss, men jobbar ute hos våra kunder som finns främst i Mälardalsregionen. Detta innebär att du får möjligheten att tillämpa din kompetens och erfarenhet i olika branscher och utmaningar.

Vår anställningsprocess inleds med att du svarar på några enkla frågor och skickar in din ansökan via vårt formulär. Vi går igenom ansökningarna löpande och utvärderar vilka kandidater som är bäst lämpade både för att bli en del av vårt team samt för uppdrag ute hos våra kunder.

De som går vidare i det första steget kallas in för en intervju, och därefter genomförs en referenstagning. Ibland krävs en ekonomisk och juridisk bakgrundskontroll, beroende på kundens krav. Vi informerar alltid kandidaten i förväg om detta då det krävs ett godkännande från kandidaten innan någon sådan kontroll genomförs.

Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer och skapa en win-win-situation för både dig och för våra kunder, där din kompetens kommer till sin fulla rätt. Välkommen att bli en del av vårt team!

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Ansök Här!

Har du körkort?

Har du arbetat med något av följande tekniska system eller program? Vänligen kryssa i de alternativ som gäller för dig:

Tidigare relevant arbetslivserfarenhet (antal år)

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult?

Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy och att Arrow Consulting AB får lagra dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan.