Projektcontroller SÖKES

Projektcontroller för varierande uppdrag hos våra kunder

Är du en erfaren projektcontroller med en stark bakgrund inom ekonomi och redovisning?

På Arrow Consulting får vi löpande in spännande uppdrag för projektcontrollers som vill ta sig an utmaningen att övervaka och hantera projektets ekonomiska aspekter och prestanda.

Våra kunder är medelstora till stora företag som främst finns i Mälardalsregionen.

Kvalifikationer

– Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi (exempelvis kandidatexamen i ekonomi eller civilekonom) och gedigen erfarenhet inom redovisning och controlling.

– Minst 1 års erfarenhet av ekonomiarbete och dataanalys, gärna med inriktning på projektarbete.

– Tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Här är några grundläggande kunskaper och färdigheter som vi ser kan vara värdefulla i rollen som Projektcontroller i uppdrag hos våra kunder:

Projektledning: Förståelse för grundläggande principer inom projektledning och projektfaser.

Ekonomi och redovisning: En stark grund i ekonomi och bokföring, inklusive förmågan att hantera budgetar, följa upp kostnader och förstå finansiella rapporter.

Projektbudgetering: Förmåga att hjälpa till med att skapa och granska projektbudgetar och övervaka projektets ekonomiska prestanda.

Data/Kostnadsanalys: Analysera projektets kostnader och identifiera avvikelser från budgeten.

Rapportering: Sammanställa och presentera ekonomisk information och projektstatusrapporter för projektledaren och intressenter.

Riskhantering: Förmåga att identifiera och hantera ekonomiska risker inom projektet.

Ekonomisk programvara: Användning av ekonomisk programvara och verktyg som Microsoft Excel och ekonomisystem för att hantera ekonomiska data.
(Erfarenhet av SAP, Visma, Navision, Power-BI eller Agresso är meriterande)

Moms och skatt: Grundläggande kunskap om moms- och skattebestämmelser som kan påverka projektet.

Tidsplan och tidshantering: Förståelse för projektets tidsplan och hur kostnader är fördelade över tid.

Företagets riktlinjer: Följa företagets ekonomiska riktlinjer och föreskrifter.

Kommunikation: Effektiv kommunikation med projektledaren, projektteamet och andra intressenter om projektets ekonomiska aspekter.

Etik och professionalism: Följa etiska riktlinjer och upprätthålla en professionell attityd gentemot kollegor och intressenter.

Entusiasm och inlärningsförmåga: Visa engagemang för projektets framgång och vara beredd att lära dig nya ekonomiska färdigheter och koncept vid behov.

Om du är redo att ta på dig rollen som projektcontroller, övervaka projektets ekonomiska hälsa och bidra till projektets framgång ute hos våra kunder, ser vi fram emot din ansökan. (fyll i formuläret längre ner på sidan)

Vad gör oss unika och varför ska du bli en del av oss?

Vi är ett litet företag där varje individ har en avgörande roll i vår framgång. Hos oss är alla våra konsulter viktiga, och vi värdesätter den unika kompetens och erfarenhet som varje medarbetare bidrar med. Som konsult hos oss blir du en del av vårt team, och vi är dedikerade till att skapa en givande och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Vi på Arrow Consulting fokuserar på konsulter med minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet för att agera som en “plantskola” till vårt systerbolag Reqiro. Reqiro fokuserar i sin tur på konsulter med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Genom vårt nära samarbete med Reqiro har vi inom organisationen möjligheten att vara med och bidra till varje konsults kompetensutveckling för att på sikt kunna erbjuda konsulten mer avancerade uppdrag.

Alla våra konsulter är anställda hos oss, men jobbar ute hos våra kunder som finns främst i Mälardalsregionen. Detta innebär att du får möjligheten att tillämpa din kompetens och erfarenhet i olika branscher och utmaningar.

Vår anställningsprocess inleds med att du svarar på några enkla frågor och skickar in din ansökan via vårt formulär. Vi går igenom ansökningarna löpande och utvärderar vilka kandidater som är bäst lämpade både för att bli en del av vårt team samt för uppdrag ute hos våra kunder.

De som går vidare i det första steget kallas in för en intervju, och därefter genomförs en referenstagning. Ibland krävs en ekonomisk och juridisk bakgrundskontroll, beroende på kundens krav. Vi informerar alltid kandidaten i förväg om detta då det krävs ett godkännande från kandidaten innan någon sådan kontroll genomförs.

Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer och skapa en win-win-situation för både dig och för våra kunder, där din kompetens kommer till sin fulla rätt. Välkommen att bli en del av vårt team!

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Ansök Här!

Har du körkort?

Har du arbetat med något av följande tekniska system eller program? Vänligen kryssa i de alternativ som gäller för dig:

Tidigare relevant arbetslivserfarenhet (antal år)

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult?

Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy och att Arrow Consulting AB får lagra dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan.