Junior Projektledare SÖKES

Junior Projektledare för spännande uppdrag hos våra kunder

Är du en engagerad och tekniskt kunnig individ som vill arbeta som Junior Projektledare och möta olika tekniska utmaningar i projekt hos våra kunder?

På Arrow Consulting får vi löpande in spännande uppdrag och söker nu en kompetent Junior Projektledare med erfarenhet från arbete i projekt inom branscherna Industri, Energi och/eller Infrastruktur.

Våra kunder är medelstora till stora företag som främst finns i Mälardalsregionen.

Kvalifikationer

-Universitets- eller högskoleexamen med teknisk inriktning.

-Minst 3 års arbetslivserfarenhet från liknande roll

-Har god datavana och kan med enkelhet sätta dig in i nya system.

-Tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Här är några grundläggande kunskaper och färdigheter som vi ser kan vara värdefulla i rollen som Junior Projektledare i uppdrag hos våra kunder:

Teknisk kompetens: Du bör ha en stark teknisk bakgrund och förmåga att förstå och hantera de tekniska aspekterna i ett projekt.

Projektledning: Förståelse för projektledningsprinciper och förmåga att arbeta i en projektledningsmiljö.

Planering: Kunskap om att skapa projektplaner och tidsplaner samt förmåga att upprätthålla och uppdatera dem.

Budgethantering: Grundläggande förståelse för projektbudgetering och förmåga att följa upp och rapportera projektrelaterade kostnader.

Riskhantering: Förståelse för riskhanteringsprinciper och förmåga att identifiera och hantera tekniska risker inom projektet.

Tekniska verktyg: Användning av tekniska program och mjukvaror som är relevanta för ditt område, som CAD-program, programvara för simulering eller andra specialverktyg.

Kvalitetssäkring: Kunskap om att säkerställa kvalitet och överensstämmelse med tekniska standarder och specifikationer.

Samarbete: Förmåga att arbeta tillsammans med andra teammedlemmar och tekniska experter inom projektet.

Rapportering: Förmåga att sammanställa och rapportera teknisk information i projektstatusrapporter och för intressenter.

Hållbarhet och miljö: Förståelse för miljömässiga och hållbarhetsaspekter som kan vara relevanta för projektet.

Kommunikation: Effektiv kommunikation med projektledaren, teammedlemmar och andra intressenter.

Arbetsmiljö och säkerhet: Kunskap om arbetsmiljöfrågor och säkerhetsaspekter inom ditt teknikområde och projektet.

Etik och professionalism: Följa etiska riktlinjer och upprätthålla en professionell attityd i din yrkesroll.

Flexibilitet: Förmåga att anpassa sig till förändringar och vara redo att hantera olika uppgifter inom projektet.

Entusiasm och inlärningsförmåga: Visa engagemang för projektets framgång och vara beredd att lära dig nya tekniska färdigheter och koncept vid behov.

Om du är redo att möta tekniska utmaningar och leverera resultat i olika projekt hos våra kunder, ser vi fram emot din ansökan. (fyll i formuläret längre ner på sidan)

Vad gör oss unika och varför ska du bli en del av oss?

Vi är ett litet företag där varje individ har en avgörande roll i vår framgång. Hos oss är alla våra konsulter viktiga, och vi värdesätter den unika kompetens och erfarenhet som varje medarbetare bidrar med. Som konsult hos oss blir du en del av vårt team, och vi är dedikerade till att skapa en givande och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Vi på Arrow Consulting fokuserar på konsulter med minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet för att agera som en “plantskola” till vårt systerbolag Reqiro. Reqiro fokuserar i sin tur på konsulter med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Genom vårt nära samarbete med Reqiro har vi inom organisationen möjligheten att vara med och bidra till varje konsults kompetensutveckling för att på sikt kunna erbjuda konsulten mer avancerade uppdrag.

Alla våra konsulter är anställda hos oss, men jobbar ute hos våra kunder som finns främst i Mälardalsregionen. Detta innebär att du får möjligheten att tillämpa din kompetens och erfarenhet i olika branscher och utmaningar.

Vår anställningsprocess inleds med att du svarar på några enkla frågor och skickar in din ansökan via vårt formulär. Vi går igenom ansökningarna löpande och utvärderar vilka kandidater som är bäst lämpade både för att bli en del av vårt team samt för uppdrag ute hos våra kunder.

De som går vidare i det första steget kallas in för en intervju, och därefter genomförs en referenstagning. Ibland krävs en ekonomisk och juridisk bakgrundskontroll, beroende på kundens krav. Vi informerar alltid kandidaten i förväg om detta då det krävs ett godkännande från kandidaten innan någon sådan kontroll genomförs.

Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer och skapa en win-win-situation för både dig och för våra kunder, där din kompetens kommer till sin fulla rätt. Välkommen att bli en del av vårt team!

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Ansök Här!

Har du körkort?

Har du arbetat med något av följande tekniska system eller program? Vänligen kryssa i de alternativ som gäller för dig:

Tidigare relevant arbetslivserfarenhet (antal år)

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult?

Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy och att Arrow Consulting AB får lagra dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan.