Projektkoordinator SÖKES

Projektkoordinator för spännande uppdrag hos våra kunder

Vill du bli en värdefull del av vårt team på Arrow Consulting och arbeta ute hos våra kunder som projektkoordinator, där du bjuds på utmanande och spännande uppdrag främst inom Mälardalsregionen?

Som projektkoordinator hos oss på Arrow Consulting kommer du att möta en mängd olika utmaningar och projekt ute hos våra kunder, vilket ger dig möjligheten att utvecklas och lära dig kontinuerligt.

Kvalifikationer

– Eftergymnasial utbildning inom områden som ekonomi, projektledning eller administration.
– Minst 1 års arbetslivserfarenhet av koordinering och administration, gärna kopplat till projekt.
– Tala och skriva svenska och engelska obehindrat.

Här är några grundläggande kunskaper och färdigheter som vi ser kan vara värdefulla i rollen som Projektkoordinator i uppdrag hos våra kunder:

Projekthantering: Förståelse för grundläggande principer inom projektledning och projektfaser.

Dokumenthantering: Förmåga att skapa, organisera och uppdatera projektrelaterade dokument, inklusive mötesanteckningar, projektplaner och rapporter.

Kommunikation: Effektiv kommunikation med projektledaren, teammedlemmar och intressenter, både muntligt och skriftligt.

Tidsplanering och uppföljning: Förmåga att hjälpa till med tidsplanering och uppföljning av uppgifter samt leveranser.

Tekniska färdigheter: Användning av projektledningsverktyg och programvara som Microsoft Office-paketet, inklusive Word, Excel och PowerPoint samt Microsoft Project.

Teamarbete: Förmåga att arbeta effektivt i projektteamet och stödja projektledaren samt interagera med olika intressenter.
Organisationsförmåga: Förmåga att hålla projektinformation och dokument ordnade och tillgängliga.

Etik och professionalism: Följa etiska riktlinjer och upprätthålla en professionell attityd gentemot kollegor och intressenter.
Administrativa färdigheter: Hantera administrativa uppgifter, inklusive kalenderhantering, schemaläggning av möten, epostkommunikation och filhantering.

Rapportering: Förmåga att sammanställa och presentera projektstatusrapporter och andra relevanta dokument till projektledaren.

Problemlösning: Identifiera enkla problem och hjälpa till med att hitta lösningar eller rapportera problem till projektledaren.

Budgethantering: Grundläggande kunskap om projektbudgetering och förmåga att följa upp och rapportera kostnader i projektet.

Riskhantering: Förståelse för grundläggande riskhanteringsprinciper och förmåga att identifiera och rapportera potentiella risker i projektet.

Resurshantering: Hjälpa till med att hantera projektresurser och följa upp att de används effektivt.

Flexibilitet: Förmåga att anpassa sig till förändringar och vara redo att hantera olika uppgifter inom projektet.

Entusiasm och inlärningsförmåga: Visa engagemang för att stödja projektets framgång och vara beredd att lära dig nya färdigheter och uppgifter efter behov.

Om du är redo att ta på dig spännande uppdrag, möta utmaningar och stödja projektledare och team för att säkerställa framgångsrika projekt, ser vi fram emot din ansökan. (fyll i formuläret längre ner på sidan)

Vad gör oss unika och varför ska du bli en del av oss?

Vi är ett litet företag där varje individ har en avgörande roll i vår framgång. Hos oss är alla våra konsulter viktiga, och vi värdesätter den unika kompetens och erfarenhet som varje medarbetare bidrar med. Som konsult hos oss blir du en del av vårt team, och vi är dedikerade till att skapa en givande och samarbetsinriktad arbetsmiljö.

Vi på Arrow Consulting fokuserar på konsulter med minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet för att agera som en “plantskola” till vårt systerbolag Reqiro. Reqiro fokuserar i sin tur på konsulter med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. Genom vårt nära samarbete med Reqiro har vi inom organisationen möjligheten att vara med och bidra till varje konsults kompetensutveckling för att på sikt kunna erbjuda konsulten mer avancerade uppdrag.

Alla våra konsulter är anställda hos oss, men jobbar ute hos våra kunder som finns främst i Mälardalsregionen. Detta innebär att du får möjligheten att tillämpa din kompetens och erfarenhet i olika branscher och utmaningar.

Vår anställningsprocess inleds med att du svarar på några enkla frågor och skickar in din ansökan via vårt formulär. Vi går igenom ansökningarna löpande och utvärderar vilka kandidater som är bäst lämpade både för att bli en del av vårt team samt för uppdrag ute hos våra kunder.

De som går vidare i det första steget kallas in för en intervju, och därefter genomförs en referenstagning. Ibland krävs en ekonomisk och juridisk bakgrundskontroll, beroende på kundens krav. Vi informerar alltid kandidaten i förväg om detta då det krävs ett godkännande från kandidaten innan någon sådan kontroll genomförs.

Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer och skapa en win-win-situation för både dig och för våra kunder, där din kompetens kommer till sin fulla rätt. Välkommen att bli en del av vårt team!

Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Ansök Här!

Har du körkort?

Har du arbetat med något av följande tekniska system eller program? Vänligen kryssa i de alternativ som gäller för dig:

Tidigare relevant arbetslivserfarenhet (antal år)

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult?

Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy och att Arrow Consulting AB får lagra dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan.